Är du intresserad av valp?    

Bruna labradorvalpar planeras till våren/sommaren 2019.


Ibland finns valpar efter någon av våra hanar. Är ni seriöst intreserade  så ring oss för information 0454-54148 eller 070-5989148


Valpen levereras ID märkt, vaccinerad, avmaskad och annat som ingår i valpbesiktningen. Med valpen följer ett besiktningsintyg som inte är äldre än 7 dagar. Stamtavla, (kallas också för registreringsbevis), följer givetvis med valpen. Du får en pärm med lite information och råd om din valp. Snuttefilt och lite annat smått och gott. Vi följer SKK och rasklubbens regler och vi har alla tillstånd som behövs för att inneha kennel. 

Registrering i jordbruksverket görs efter det du köpt valpen. (Fungerar som med bilköp) 

Vi finns här för våra valpköpare. Vi anordnar valpträffar och vi brukar ha en poppulär träff för alla stax innan jul. Vi ställer upp efter bästa förmåga om du vill ha träningshjälp för dig och din valp/hund. Vill du ha hjälp med något så hör av dig, så försöker vi hjälpa till så gott vi kan.  

Kravet på dig som valpköpare: Det viktigaste för oss är, att den valp vi säljer ska få det bra. Ni ska ha tänkt igenom valpköpet noga.Vi hoppas slippa tråkiga omplaceringar på grund av annat jobb eller att familjen utökas eller omformas. Hänsyn måste tas till valpen/hunden. (Vi hjälper naturligtvis till, då tråkiga omständigheter uppstår, som gör att man måste omplacera). Valpen är en familjemedlem, ingen leksak. Att ni är införstådda med att det kan ta lite tid för valpen att anpassa sig till sin nya familj och nya miljö. Man kan få stiga upp några nätter för att den behöver uträtta sina behov. Tid måste finnas. Återigen, köpet måste varar noga genomtänkt!!  

Valpen ska känna sig trygg och älskad från början till slut! Valpen/hunden ska få vara med och umgås med familjen. Inte bli utestängd från gemenskapen. Ni ska ha roligt tillsammans med er hund. Vi vill gärna att ni hör av er även när er hund har blivit äldre. Även du som har valp efter våra hanhundar, är välkommen på våra aktiviteter. Det är bara att slå oss en signal. Självklart förbehåller vi oss rätten att sälja valparna till dom vi vill. Valparna levereras tidigast vid 8 veckors ålder.

Är du intresserad av valp är ni välkomna att ringa oss,  0454-54148  mobil 070-5989148

 

Bilder på Ellens och Discos valpar som föddes 28 december 2018 

Bilder på valparna, klicka här!

Ellen  Disco 


Foto på  Conrads och Mochas valpar som föddes 11 april 2017

Bilder på valparna, klicka här!

Conrad Mocha

Valp bilder på valparna som föddes den 9 augusti 2016 efter  Dangas DKJV-14 SEJV-14 DKV-15 SV-15 SEUCH DKUCH Danga's X-Force-D "Xet" och Ritou's Tora Tofsmes "Tora". 

Bilder på valparna finns här, klicka här!

Tora Xet


20 maj 2014 föddes Pixie o Intis valp, Margot. Pixie adopterade tre cockerspaniel gossar.

  Bilder klicka här!!


 

© Irene Svensson.